Tanévnyitó

Kedves Gyerekek!

A 2015/2016-os tanév nemsokára elkezdődik. Az első tanítási nap 2015. szeptember 1. kedd lesz. Az új tanévet 8 órakor kezdődő Tanévnyitó műsorral  kezdjük, majd mindenki az osztályfőnökével a saját termében tölt néhány órát, ahol a tankönyveket megkapják a diákok!  Megjelenés ünnepi ruhában!

A felszerelés kiegészítésére csíkos, kockás, sima füzeteket kérünk. hogy ne legyen nagyon nehéz a táska ne spirál füzetet vásároljanak. Rajzhoz kérünk  30 db. műszaki fehér rajzlapot, festéket, temperát ha lehet jobb minőségűt, zsírkrétát, akvarell színes ceruzákat, puha grafit ceruzákat 1-1 db. B/2, 5. 7, 8, rajzmappát, ollót, ragasztó stiftet, színes origami papírt, egyben egy cipősdobozba beletéve kell majd összeállítani. A felsőbb évfolyamoknak 6.,7.,8., így van a szekrényben, ott a hiányokat kell csak pótolni, amit év elején egyeztetünk a diákokkal.

Az alsóban az évfolyamnak megfelelő füzetek, csomagok megfelelnek, ha tanító nénik mást nem kértek a rajzhoz technikához a fennt felsoroltak szükségesek.

Első nap már napközi, tanszoba és étkezési lehetőség lesz!

 

Sikeres felkészülést kívánva, további jó pihenést játékot Nektek!:)))